DAWA DÄCK AB

Om oss

EN AV SVERIGES LEDANDE GROSSISTER

Dawa Däck AB är en av Sveriges största däckgrossister. Vi levererar däck till merparten av de stora kedjorna inom gummifackhandeln, men även till fristående återförsäljare.

Sedan 1989 har vi Sverige-agenturen för Kumho Tyres som är vårt primära varumärke. Kumho är en global aktör som producerar däck inom alla olika segment. Dawa tillhandahåller PV, SUV, C och LV-däck. Vi sätter ihop ett Sverigeprogram där vi väljer ut däck som är utvecklade för att passa vårt klimat och de olika förutsättningar som finns här i Norden.

Vår målsättning är att ha ett brett sortiment för att tillgodose en så stor del av marknaden som möjligt ”Ett däck för varje förare och ett däck för varje plånbok”.

Bilhandeln växer sig allt starkare i landet och vi förser dagligen marknaden med kompletta hjul. Vi producerar OE-monteringar med Kumho Tyre såväl som eftermarknadshjul. 
Vi är idag stolta leverantörer till flera av landets ledande bilhandelskedjor.

Dawa Däck AB ingår i bolagsgruppen Klintberg &Ways däckdivision och har tillsammans med Pro-Imp och KW Wheels ett heltäckande sortiment av däck och fälg som erbjuds via vår e-handelsportal dawero.se

VÅRA VARUMÄRKEN

VI ÄR MED DIG HELA VÄGEN. ÅRET OM.