Westlake

Om Westlake

DÄCK DU KAN LITA PÅ, VARJE DAG

Om du vill ha säkra däck, som dessutom är skapade med den senaste teknologin, finns det många anledningar att välja just däck från Westlake. Westlake tillverkar däck för mer eller mindre alla typer av fordon. Det är en tillverkare som dessutom har däck som presterar bra i alla sammanhang och de är inriktade på att i största möjliga utsträckning erbjuda sina kunder bra kvalitet till ett rimligt pris.

Westlake Tires tillhör Zhongce Rubber Group Co som grundades 1958 och är idag en av Kinas största däckproducenter. Westlake har idag anläggningar i Europa, USA, Brasilien och Thailand - allt för att kunna utvecklas på en global marknad och möta kundernas krav. Idag har man över 10 000 återförsäljare i hela världen flera miljoner slutkunder litar på Westlakes däck, varje dag.

Våra däck

Sommardäck

RP28

RP28

Premium touring däck som ger dig en tyst och bekväm bilfärd. Lågt rullmotstånd och bra dränering vilket minskar risken för vattenplaning.

Z-107

Z-107

Premium Touring för sommarväglag. Ger en behaglig körupplevelse med bra våtgrepp och låg bränsleförbrukning.

SA57

SA57

Ultra high performance. Primärt utvecklad för lite sportigare bilar. Däckets mönsterdesign och gummiblandning garanterar en bra dränering, smidig hantering vid kurvtagning och förbättrat grepp vid både våta och torra vägbanor.

SA37

SA37

Ultra high performance. SA-serien är primärt utvecklad för lite sportigare bilar. Gummiblandning med Silica Tech ger ett bra våtgrepp och effektiva inbromsningar. Det sportiga/asymmet- riska mönstret ger ett utmärkt grepp vid inspirerande körning och en superb känsla och kontakt med vägbanan.

SU318

SU318

Utvecklat för SUV och pick-ups med god komfort och säkerhet. Bra grepp och utmärkt dränering vid våta vägbanor. SU318 har bra dragkraft samt lågt rullmotstånd vilket håller nere bränsleförbrukningen.

H188

H188

Däck för lätta lastbilar som primärt kör på landsväg/asfalte- rade vägar. Däckets mönsterdesign och konstruktion ger en bar manövreringsförmåga, utmärkt komfort och en god hållbarhet.

Vinterdäck

SW606

SW606

Dubbdäck med optimalt fäste på snöiga och isiga vägbanor.S Däcket har en stabil skuldra som ger utmärkt stabilitet och bra grepp.

SW608

SW608

Friktionsdäck med V-formad mönsterdesign för bra dränering vid vinterväglag. Optimerad sajpning ger en bra kontaktyta mot vägbanan vilket ger ett bra väggrepp vid alla typer av vinterväglag.

SW618

SW618

Europeiskt friktionsdäck med utmärkt grepp vid snö, slask och kalla, våta vägbanor. Mönsterdesign utvecklad för aggressivt grepp i djup snö och på slaskiga vägar. Gummiblandning optimerad för att hålla gummit flexibelt vid extremt kalla temperaturer

SW612

SW612

C-klassat friktionsdäck för lätta lastbilar och andra tyngre fordon. Ett säkert däck med bra väggrepp vid snö, slask och våta vägbanor. Ett slitstarkt däck med bra komfort.

Z-506

Z-506

Dubbdäck med bra grepp och utmärkt bromsförmåga på snöiga och isiga vägar. Z-506 är ett däck med bra stabilitet och god greppförmåga vid kurvtagning.

SW658

SW658

Friktionsdäck för SUV/ 4x4. Utmärkta köregenskaper vid vinterväglag. Special V-formad mönsterdesign med en solid center ribba ger optimalt grepp vid snöiga och slaskiga vägar. Gummiblandning med Silica Tech skapar bra väggrepp och ett slitstarkt däck.