Goodyear

Om Goodyear

GOOD YEAR - I framkant av utvecklingen

Goodyear fortsätter leverera nya innovationer. Ända sedan 1898 när de grundades har de kommit med nya idéer - de vilar aldrig. Nya upptäckter leder till nya tekniker och nya produkter, som i sin tur leder till bättre körupplevelser för dig. Goodyears passion för kreativitet och högklassig standard har gjort dem till en av världens största däcktillverkare med 66 000 anställda och 49 tillverkningsanläggningar i 22 länder.

Goodyears ingenjörer och forskare håller sig än i dag i framkant av utveckligen. De har aldrig glömt det dem är bäst på – att utveckla fantastiska nya däcktekniker för dagens bilförare. Från däck för krävande förhållanden till däck med längre livslängd – Goodyear vill alltid göra mer för dem som köper och använder deras produkter.

Våra däck

Sommardäck

DuraGrip

DuraGrip

Duragrip från Goodyear är det långlivade däcket som ger din skåpbil bättre bränsleekonomi, följsam väghållning och bra skydd mot vattenplaning. Njut av en lugn och tyst färd.

Eagle F1 Asymmetric 2

Eagle F1 Asymmetric 2

Eagle F1 Asymmetric 2 med ultrahög prestanda och kort bromssträcka även i svåra situationer. Däcket har mycket god väghållning och dess stomme ger en utmärkt precision även vid höga hastigheter. Ett miljövänligt däck med låga bränslekostnader och låga koldioxidutsläpp.

Eagle F1 Asymmetric 3

Eagle F1 Asymmetric 3

Eagle F1 Asymmetric 3 är ett premiumdäck som levererar kortare bromssträcka på både torra och våta vägar, vilket leder till att föraren får bättre kontroll. Omfattande insatser har lagts ner på att optimera däcket vad gäller säkerhet och prestanda.

Eagle F1 Asymmetric 3 SUV

Eagle F1 Asymmetric 3 SUV

Eagle Asymmetric 3 SUV är ett däck i UHP-segmentet, som fokuserar på optimerad bromsning och väghållning under alla förhållanden. Vid inbromsning ökar däckets kontaktyta mot vägen, och därmed dess grepp, vilket möjliggör kortare bromssträckor på både våta och torra väglag.

Eagle F1 Asymmetric 5

Eagle F1 Asymmetric 5

Eagle F1 Asymmetric 5 är framtaget som det ultimata sommardäcket där innovativa teknologier har använts för att ge avsevärda förbättringar av inbromsning på vått väglag och väghållning på torra vägar utan att kompromissa med körkomfort eller vägbuller.

Eagle F1 Asymmetric SUV

Eagle F1 Asymmetric SUV

Däcket är utvecklat för att hantera hög belastning och en mjuk och tyst färd som ger dig möjlighet att njuta. Med ett maximerat grepp i kurvor, pålitliga köregenskaper på våta underlag och skydd mot vattenplaning kan du alltid känna dig säker bakom ratten.

Eagle F1 SuperSport

Eagle F1 SuperSport

Eagle F1 SuperSport är konstruerat med en superstyv sidoväggsdesign som förbättrar väghållningen utan att kompromissa med körkomforten. Däckets design gör det möjligt för förare att på ett säkert sätt trycka på hårdare i hörn på torrt väglag och samtidigt behålla utmärkt prestanda för bromsning och väghållning vid vått väglag.

Eagle F1 SuperSport R

Eagle F1 SuperSport R

Eagle F1 SuperSport R ger ännu högre greppnivåer och styrprecision på och utanför banan. Enastående torrgrepp och utmärkt stabilitet vid kurvtagning.

EfficientGrip

EfficientGrip

EfficientGrip från varumärket Goodyear är det miljövänliga, bränslesparande däcket som håller längre. Däcket har bättre prestanda på våta vägar och kortare bromssträcka än andra däck i samma klass. Med bullerreducerande blockdesign ger EfficientGrip dig även tysta och bekväma resor.

EfficientGrip Compact

EfficientGrip Compact

Det bränslesnåla däcket med lång livslängd, kort bromssträcka och trygg körning på våta och torra underlag. EfficientGrip Compact från Goodyear är utformad för att minska risken för vattenplaning så att du alltid kan känna dig trygg bakom ratten.

EfficientGrip Performance

EfficientGrip Performance

Högprestandadäcket EfficientGrip Performance ger god komfort och lägre bränsleförbrukning. Däcket har kortare bromssträcka på såväl våta som torra väglag.

EfficientGrip SUV

EfficientGrip SUV

EfficientGrip SUV är särskilt utformad för SUV och 4x4-fordon. EfficientGrip SUV har som mål att leverera utifrån marknadens växande behov av minskad miljöpåverkan utan att kompromissa med prestanda och säkerhet.

Excellence

Excellence

Excellence från Goodyear är ett 3-i-1-däck med enastående väggrepp, väghållning och komfort. Med smidig inbromsning på våta vägbanor så känner du dig alltid säker bakom ratten, även i högre hastigheter på motorvägen.

Wrangler DuraTrac

Wrangler DuraTrac

Det mångsidiga 4x4-däcket för offroadentusiaster - Wrangler Duratrac från Goodyear. Ett däck för robust terräng - inklusive snö - som fortfarande erbjuder en tyst färd på asfalterade vägar. Den aggressiva slitbanedesignen är utmärkt för arbetsbilar.

Wrangler HP All Weather

Wrangler HP All Weather

Det intelligenta 4x4-däcket som ger enastående prestanda och säkerhet året runt. Wrangler HP All Weather ger dig en tyst, bekväm körning och tack vare däckets djupa och breda spår i slitbanan kan du även köra i terräng och lera utan problem.

Wrangler All-Terrain Adventure

Wrangler All-Terrain Adventure

Wrangler All-Terrain Adventure från Goodyear är ett mångsidigt däck för alla typer av terräng. Däcket har hög prestanda och ger ett säkert grepp för att hjälpa dig att behålla kontrollen. Det är även optimerat för att motverka punkteringar och skärskador.

EfficientGrip Cargo

EfficientGrip Cargo

EfficientGrip Cargo från Goodyear är däcket för lätta lastbilar som kan bli din tillförlitliga partner – det tar dig 10 000 km längre, sparar bränsle och ger kortare bromssträckor på vått väglag. En tyst och bekväm körning.

Cargo Marathon

Cargo Marathon

Cargo Marathon från Goodyear är skapat för att leverera komfort, väggrepp och prestanda. Det är även utvecklat för att motverka vattenplaning, ge utmärkt väggrepp på våta och hala vägar samt ge en tyst och bekväm körning.

Vinterdäck

UltraGrip Ice Arctic

UltraGrip Ice Arctic

UltraGrip Ice Arctic är ett dubbdäck särskilt framtaget för att möta det tuffa vinterklimatet i de nordiska länderna. Goodyears avancerade dubbteknologi med sin innovativa form och kropp, gör att dubben behåller sin riktningsposition och sitt effektiva grepp på is.

UltraGrip Ice 2

UltraGrip Ice 2

Goodyear UltraGrip Ice 2 hanterar extremt vinterväder med förtroende. Utmärkt bromssträcka på is och trygg prestanda i djupsnö.

UltraGrip Performance +

UltraGrip Performance +

Goodyear UltraGrip Performance+ erbjuder utmärkt våt-, torr- och vinterprestanda för högprestandabilar. Däckets Winter Grip-teknologi använder en ny gummiblandning som leder till bättre gummielasticitet i låga temperaturer och förbättrar greppet på snö och is.

UltraGrip Performance 2

UltraGrip Performance 2

Det testvinnande vinterdäcket för högprestandabilar. UltraGrip Performance 2 erbjuder utmärkt väghållning, bra skydd mot vattenplaning och säkert väggrepp på våta, torra och hala vintervägar. Däcket är överlägsen under alla vinterförhållanden och har en gummiblandning som behåller sitt grepp även i extremt kallt väder.

UltraGrip 8 Performance

UltraGrip 8 Performance

Res säkert på snötäckta vägar med UltraGrip 8 Performance. Däckets mönsterdesign fungerar som en snöplog och förbättrar väggreppet och bromsverkan genom att hugga tag i snön på vägytan, det ger utmärkt prestanda på is samt bra skydd mot vattenplaning.

UltraGrip Ice Arctic SUV

UltraGrip Ice Arctic SUV

Med en unik dubbdäcksteknologi hanterar UltraGrip Ice Arctic SUV Europas nordligaste regioner där temperaturen kan sjunka långt under -15°C. Däcket presterar även på varmare vinterdagar då slitbanan är utformad för att kunna frigöra sig från snö, slask och väta vilket maximerar däckets grepp och motstånd mot vattenplaning.

UltraGrip 9+

UltraGrip 9+

Med UltraGrip 9+ ger Goodyear konsumenterna ett däck som hanterar svåra vägförhållanden. Däcket har starkt skydd mot sprickor och lossnande av gummipartiklar vilket leder till ökad prestanda under däckets livslängd. UltraGrip 9+ innehåller också Winter Grip-teknologin som ger enastående grepp på snö och is.

UltraGrip 9

UltraGrip 9

UltraGrip 9 är utvecklat för att kunna manövrera väl oavsett underlag. Den förbättrade gummiblandning gör att däcket har en utmärkt förmåga att hålla sig fast på vägen vid just körning på snö och is. På våta vägar, som vid regn eller slask, bidrar däckets kanaler att minska risken för vattenplaning samt att körningen blir stabilare.

UltraGrip Ice SUV

UltraGrip Ice SUV

Goodyear UltraGrip Ice SUV erbjuder optimala köregenskaper med starkt grepp på is och snö. Däcket är anpassat för tyngre fordon och klarar hög belastning samtidigt som det bibehåller utmärkt grepp och väghållning.

UltraGrip Performance SUV

UltraGrip Performance SUV

Kortare bromssträcka för suvar på alla vinterväglag. Goodyear UltraGrip Performance SUV har en konstruktion och design som ger utmärkt balans mellan väghållning på torr väg och prestanda i snö.

UltraGrip Cargo

UltraGrip Cargo

Ägare av kommersiella fordon som vill hålla sin bil på vägen, även under svåra vinterförhållanden, har nu möjlighet att välja UltraGrip Cargo. Tack vare olika uppgraderingar av slitbanemönster och gummiblandning har vinterdäcket enastående bromsprestanda på snö och minskad total ägandekostnad genom förbättrad däcklivslängd.

Cargo UltraGrip 2

Cargo UltraGrip 2

Cargo Ultragrip 2 från Goodyear är det hårt arbetande däcket som håller din skåpbil rullande hela vintern. Med enastående väggrepp på vintervägar, tyst körning och minskad risk för vattenplaning ger däcket dig en komfortabel och säker körning i vinter.